86-17708476248

EN
Όλες οι κατηγορίες

Άλλα μηχανικά σφυρήλατα

Είστε εδώ : Αρχική σελίδα>Προϊόν>Εφαρμογή>Άλλα μηχανικά σφυρήλατα

  • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633920348596334.jpg
  • ανοξείδωτα-σφυρήλατα-φλάντζες46050946454

Εργοστάσιο της Κίνας Ειδικό κράμα Σφυρηλατημένες φλάντζες από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ακρίβειας με μήτρα ψυχρής σφυρηλάτησης

Μέγεθος: 1/4 "-60"
Material: Stainless Steel;304/316L/904L/17-4PH
Πίεση: Κλάση 150
Ανοχή: ± 0.01 mm

  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  • Ερώτηση

Μοντέλο: Σφυρήλατες φλάντζες από ανοξείδωτο χάλυβα
Μάρκα: RONSCO


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σφυρήλατη φλάντζα από ανοξείδωτο χάλυβα Μπορεί να οριστεί ως μεταλλικός δίσκος, που τοποθετείται στο πίσω μέρος μιας βαλβίδας σωλήνα ή οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου. Επιτρέπει την απλή τοποθέτηση και την αντικατάσταση ενός συστήματος σωληνώσεων. Υποβάλλονται σε διαδικασία σφυρηλάτησης όπου με μηχανικό τρόπο, η ενέργεια εφαρμόζεται σε μια χαλύβδινη φλάντζα, για να αλλάξει το σχήμα της όταν βρίσκεται σε συμπαγή στάδιο.

Εφαρμογές σφυρηλατημένης φλάντζας

Οι σφυρήλατες φλάντζες χρησιμοποιούνται ως εξάρτημα σύνδεσης για σωλήνες, βαλβίδες, αντλίες και άλλο εξοπλισμό για να σχηματίσουν ένα σύστημα σωληνώσεων. Παρέχουν εύκολη πρόσβαση για καθαρισμό, επιθεώρηση, τροποποίηση ή επισκευή. Οι φλάντζες συνήθως συγκολλούνται σε σωλήνες ή βιδώνονται σε ένα άκρο σωλήνα με σπείρωμα και στη συνέχεια ενώνονται με μπουλόνια για να γίνει η σύνδεση.


Τυπική προδιαγραφή για σφυρήλατες φλάντζες

Διαστάσεις

ANSI B16.5,16.47 Series A&B MSS SP44,ASA,API-605,AWWA,

Μέγεθος

1/2, 15 NB, ΕΩΣ 48 (1200 NB)

Τάξη

150lbs,300lbs,600lbs,900lbs,1500lbs,2500lbs

DIN

DIN2527,2566,2573,2641,2642,2655,2627.

BS

BS54504,BS4504,BS1560,BS10

Τύπος όψης φλάντζας

Επίπεδο πρόσωπο, Ανυψωμένο πρόσωπο, Άρθρωση τύπου δαχτυλιδιού

Σφυρήλατη φλάντζα

Σφυρήλατο χάλυβα φλάντζα

ANSI B16.5 Σφυρήλατες φλάντζες

Διαστάσεις σφυρήλατης φλάντζας

ASME B16.5 Σφυρήλατες φλάντζες

Σφυρήλατες φλάντζες ANSI B16.5 Class 150

Προμηθευτές σφυρήλατων φλάντζες από ανοξείδωτο χάλυβα

Σφυρηλατημένες φλάντζες SS

ANSI B16.5 Class 150 Forged Flanges Μέτοχος

Διανομείς ANSI 150 Forged Flanges

Σφυρήλατες φλάντζες ASTM A182 από ανοξείδωτο χάλυβα

Σφυρήλατες φλάντζες διπλής όψης από χάλυβα

Σφυρήλατες φλάντζες από χάλυβα Super Duplex

Σφυρηλατημένες φλάντζες με υψηλό κράμα νικελίου


Φλάντζα δακτυλίου λαιμού συγκόλλησης (WNRF)

Οι φλάντζες λαιμού συγκόλλησης συγκολλούνται περιφερειακά στο λαιμό, όπου η ακεραιότητα της συγκολλημένης περιοχής με πισινό μπορεί εύκολα να εξεταστεί με ακτινογραφία. Οι οπές τόσο του σωλήνα όσο και της φλάντζας ταιριάζουν, γεγονός που μειώνει τους στροβιλισμούς και τη διάβρωση στο εσωτερικό του αγωγού. Ο λαιμός συγκόλλησης είναι επομένως ανθεκτικός σε κρίσιμες εφαρμογές.


Φλάντζα δακτυλίου ολίσθησης (SORF)

Οι ολισθηρές φλάντζες τοποθετούνται πάνω από τον σωλήνα και στη συνέχεια συγκολλούνται με φιλέτα. Οι συρόμενες φλάντζες είναι εύκολες στη χρήση σε κατασκευασμένες εφαρμογές.


Φλάντζα τυφλού δακτυλίου (BLRF)

Οι τυφλές φλάντζες χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση σωληνώσεων, βαλβίδων και αντλιών. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως κάλυμμα επιθεώρησης. Μερικές φορές αναφέρεται ως φλάντζα κενού.


Φλάντζα δακτυλίου συγκόλλησης υποδοχής (SWRF)

Οι φλάντζες του δακτυλίου συγκόλλησης υποδοχών έχουν αντίθετη διάτρηση για να δεχτούν τον σωλήνα πριν συγκολληθούν με φιλέτα. Η οπή του σωλήνα και της φλάντζας είναι και τα δύο ίδια για να παρέχουν καλά χαρακτηριστικά ροής.


Φλάντζα δακτυλίου με σπείρωμα

Η φλάντζα με σπείρωμα αναφέρεται είτε ως σπείρωμα είτε ως βιδωτό. Χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση άλλων εξαρτημάτων με σπείρωμα σε χαμηλής πίεσης, μη κρίσιμες εφαρμογές. Δεν απαιτείται συγκόλληση.


Φλάντζα δακτυλίου άρθρωσης αγκαλιάς (LJRF)

Οι φλάντζες της άρθρωσης αγκαλιάς χρησιμοποιούνται πάντα είτε με ένα άκρο στέλεχος είτε με ωτίδα που συγκολλάται στο τέλος του σωλήνα με τη φλάντζα χαλαρή από πίσω. Αυτό σημαίνει ότι το άκρο ή το στέλεχος κάνει πάντα το πρόσωπο. Ένας σύνδεσμος περιτυλίγματος χρησιμοποιείται σε εφαρμογές χαμηλής πίεσης επειδή συναρμολογείται και ευθυγραμμίζεται εύκολα. Για να μειωθεί το κόστος, αυτές οι φλάντζες παρέχονται χωρίς πλήμνη.


Τύπος δακτυλίου Joint Flange (RTJF)

Οι φλάντζες άρθρωσης τύπου δακτυλίου χρησιμοποιούνται για να διασφαλιστεί η στεγανή σύνδεση της φλάντζας σε υψηλές πιέσεις. Ένας μεταλλικός δακτύλιος συμπιέζεται σε μια εξαγωνική αυλάκωση στην όψη της φλάντζας για να κάνει τη σφράγιση. Αυτή η μέθοδος σύνδεσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λαιμό συγκόλλησης, ολισθηρές και τυφλές φλάντζες.


Πιστοποιητικά δοκιμής σφυρήλατων φλαντζών ASME16.5:


Πιστοποιητικό δοκιμής κατασκευαστή σύμφωνα με το EN 10204/3.1B, Πιστοποιητικό πρώτων υλών. Αναφορά 100% Ακτινογραφίας. Αναφορές επιθεώρησης τρίτου μέρους ως προδιαγραφή πελάτη.

Η Ronsco παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με επιθεώρηση τρίτων επίσης. Η υπηρεσία επιθεώρησης μπορεί να οριστεί από πελάτες.

Γιατί να επιλέξετε το Ronsco:


1. 22 Χρόνια Εμπειρίας Κατασκευής

2. Προσφέρουμε μια αξιέπαινη σειρά σωλήνων, εξαρτημάτων, φλάντζες από ανοξείδωτο χάλυβα με ανταγωνιστική τιμή.
3. Προσαρμόσιμα, διεθνή πρότυπα
4. Διαδικασία Αυστηρών Δοκιμών, Διασφάλιση Ποιότητας
5. Διαδικτυακή υπηρεσία 7*24 ωρών.
6. Γρήγορη παράδοση: 7-15 ημέρες

Η Ronsco διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό για τη διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων σε όλη τη διαδικασία κατασκευής, από την επιλογή της πρώτης ύλης έως την επεξεργασία, τη σήμανση, τη συσκευασία, την αποθήκευση και τη μεταφορά. Η σφυρήλατη φλάντζα μας από χάλυβα επιθεωρείται 100% πριν συσκευαστεί και αποσταλεί όλα τα υλικά μας ελέγχονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Μερικές φορές δεχόμαστε επίσης επιθεώρηση τρίτων που ορίζεται από τους πελάτες μας.


Συσκευασία και αποστολή:


Συσκευασία

Επικοινωνία